SA GIANG PRAWN Kerupuk Garneļu čipsi 200g
Garneļu čipsi Kerupuk 200g. Nogaršojiet gardus vjetnamiešu garneļu čipsus vai Kroepoek!
Krupuk (javāniešu), kerupuk (indonēziešu), keropok (malajiešu), kroepoek (holandiešu valodā) vai kropek (tagalogs) ir krekers, kas izgatavots no cietes vai dzīvnieku ādas (piemēram, garnelēm) un citām sastāvdaļām, kas kalpo kā aromatizētājs. Lielākā daļa krupuku ir fritēti.
Tās ir populāras uzkodas Dienvidaustrumāzijā, un tās ir visciešāk saistītas ar Indonēzijas kulinārijas tradīcijām, jo īpaši Javas virtuvi. Garneļu čipsi vai garneļu krekeri ir arī populāra uzkoda Japānā un Korejā.
Garneļu krekeri tiek uzskatīti par uzkodām, bet Latvijā, Igaunijā un Lietuvā tie var būt kā papildus piedeva līdzi ķīniešu ēdieniem.
Kā pagatavot?
Uzkarsē eļļu līdz 170-190 grādiem pēc Celsija. Ievietojiet vairākas skaidas karstā eļļā. Cepiet čipsus dažas sekundes, līdz tie uzpūšas. Izņemiet garneļu krekerus no wok pannas. Gatavs kalpošanai.
Informācija par produktu
?? Bez glutēna, bez laktozes.
Sastāvdaļas: Tapiokas ciete (satur sulfītu: [E223] ), garneles [vēžveidīgie] [10%], cukurs, sāls, ķiploku mononātrija glutamāts: [E621], citronskābe: [E330], nātrija bikarbonāts: [E500ii].
Alergēni: vēžveidīgie, sēra dioksīds.
Garša: tipiska garneļu garša.
Tekstūra: Cieta, kraukšķīga.
Uzturvērtība 100 g
Enerģētiskā vērtība
1476kJ/350 kcal.
Olbaltumvielas 1.47g.
Tauki 0.18g.
Piesātinātās taukskābes
0.1g.
Ogļhidrāti 85.5g.
Cukurs 11.2g.
Sāls
2.42g.
Vjetnamas produkts.IZCELSMES VALSTS: Vjetnama. Importētājs ES un izplatītājs LATVIJĀ: Sencha.lv
UZGLABĀŠANA: sausā, vēsā vietā. Ieteicams līdz: skatīt uz iepakojuma!
Informācija par produktu un produkta bildes ir sagatavotas informatīvos nolūkos ar mērķi uzlabot jūsu iepirkšanās pieredzi.