HANKOW Sezama pastas nūdeles - oriģināls 115g
Sezama pastas nūdeles - oriģināls 115g.Vai meklējat gardu un vienkāršu maltīti, kas ir gatava dažu minūšu laikā? Hankow sezama pastas nūdeles ir šeit jums!
Šīs nūdeles ir ideāls pamats apmierinošai maltītei, kas liks jums justies enerģiskam. Bagātīgā un krēmīgā sezama pasta piešķir garšas dziļumu, savukārt košļājamās nūdeles piedāvā perfektu tekstūru.
Neatkarīgi no tā, vai esat aizņemts students vai aizņemts profesionālis, Hankow sezama pastas nūdeles ir lieliska izvēle ātrai un gardai maltītei, kas neliks vilties.
Kā gatavot?
Vāra nūdeles katlā ar ūdeni apmēram 5-6 minūtes vai līdz tās kļūst mīkstas.
Nosusiniet nūdeles caurdurī un noskalojiet ar aukstu ūdeni, lai noņemtu lieko cieti un apturētu gatavošanas procesu.
Atsevišķā traukā sajauciet sezama pastas mērces paciņu ar karstu ūdeni un samaisiet, līdz tas ir labi apvienots.
Pievienojiet bļodā vārītās nūdeles un labi samaisiet ar sezama pastas mērci.
Pēc izvēles: varat pievienot citus piedevas, piemēram, sagrieztu gurķi, zaļo sīpolu un vārītu olu, lai iegūtu vairāk garšas un tekstūras.
Izbaudiet garšīgās Hankovas sezama pastas nūdeles — oriģinālās!
Informācija par produktu
Draudzīgs veģetāriešiem.
Sastāvdaļas: nūdeles: kviešu milti, ola, sāls, biezinātājs: [E1420], lecitīns, skābuma regulētājs: [E500].
Sezama mērce: [sezama, sezama eļļa, sojas eļļa, raudzēta sojas mērce: [ūdens, sojas pupas, kvieši, sāls, krāsviela: [E150a], garšas pastiprinātājs: [E621, E631, E627], konservanti: [E202], fruktozes sīrups , čili pulveris, sojas eļļa]]. Žāvēti dārzeņi: kaltēti lociņi.
Alergēni: Satur kviešus, olas, sojas pupiņas un sezamu.
Uzturvērtība 100 g
Enerģētiskā vērtība
424kcal
Olbaltumvielas 19,3g
Tauki 12,3g
Piesātinātās taukskābes
4,5g
Ogļhidrāti 63,2g
Cukurs 3,1g
Sāls
1,03g
IZCELSMES VALSTS: Ķīna. Importētājs ES un izplatītājs LATVIJĀ: Sencha.lv
UZGLABĀŠANA: sausā, vēsā vietā. Ieteicams līdz: skatīt uz iepakojuma!
Informācija par produktu un produkta bildes ir sagatavotas informatīvos nolūkos ar mērķi uzlabot jūsu iepirkšanās pieredzi.